Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi (KST) er en meget blid, men også dybdegående behandlingsform. Vi har 12 kranie nerver som er kroppens “harddisk”. Disse kranie nerver styrer alt fra det autonome nervesystem, det som foregår automatisk, som f.eks. fordøjelse, hjerteslag, vejrtrækning osv. De styrer også det sensoriske nervesystem som er alt det vi føler på vores hud samt muskler. Med andre ord så har vi 12 kranie nerver der har styr på hele os. De nerver kan være klemt, mast eller trykket. Hvordan bliver de det? Det sker ved eksempelvis slag, hvem har ikke slået hovedet op i køkkenlågen eller ramt noget andet med hovedet. Det kan komme af sammenstød, biluheld, fald på skøjter, hårde fødsler enten meget hurtige eller meget langsomme, det kan også være meget gamle fald eller slag der kommer til udtryk mange år senere i livet.

Ved hjælp af mine blide tryk løsnes presset fra nerven som er afklemt og derved kan kroppen selv rette de ubalancer, som kan være opstået efter slag, stød, sygdom, chok, psykiske påvirkninger, piskesmæld eller fødsler. KST giver også rigtig gode resultater ved f.eks. kolik, svært ved at dreje hovedet, nyfødte, migræne og hovedpine, piskesmæld, stress, søvnløshed, hukommelsesproblemer, rygsmerter, ADHD, svimmelhed, bækkenløsning, kæbespændinger, manglende overskud og depression.

En KST-behandling giver dig et løft i din vitalitet og du mærker hurtigt en bedring pga. den direkte forbindelse med kroppens nervesystem. Behandlingen foregår ved at klienten ligger på ryggen på en behagelig og tempereret briks. På udvalgte steder (hoved, nakke, ryg, korsben) anvender behandleren et let tryk på ca 20 gram som svarer til at du blot lige sætter din fingerspids et sted på din krop og trykker ganske let. Du vil opleve at du slapper af under behandlingen som varer en time. Under behandlingen opnås en dyb form for afspænding, ligesom når du er i en behagelig søvntilstand og drømmer eller blot lader sig flyde rundt i vægtløs tilstand.

Det blide tryk gør, at KST er rigtig effektivt til børn, som fra ganske få dage gamle, kan modtage behandling og dermed få hjælp med mange af de problemer, som kan være hæmmende for udviklingen i den vigtigste indlæringsperiode i deres liv.

Med andre ord der hvor andre behandlingsformer ikke har virket for dig er der god sandsynlighed for at KST kan hjælpe dig.

Ring gerne og stil spørgsmål eller bestil en tid.

 

Bestil en tid

T: 24 40 80 20
Når du bestiller en tid finder vi sammen frem til, hvilken behandling du har brug for.

House of Bodycare behandler

 

 

 

 

Karin Cappelen
T: 24 40 80 20
karin@houseofbodycare.dk